22.  NEDJELJA KROZ GODINU (C) – 28. 08. 2016.

 1.  Iduće nedjelje bit će samo svete mise u župnoj crkvi. Na filijalama neće biti svete mise iduće nedjelje.

 2.  Sutra je spomendan mučeništva sv. Ivana Krstitelja.

 3. U četvrtak je prvi četvrtak u mjesecu i na kraju večernje svete mise bit će klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu. Prije svete mise prigoda je za svetu ispovijed. 

 4. U petak je prvi petak, prije svete mise imate prigodu za svetu ispovijed.

 5. U subotu je spomendan sv. Grgura Velikog, pape i crkvenog naučitelja. U subotu je prva subota u mjesecu i na poseban se način treba moliti za nova duhovna zvanja. 

 6. Župni navještaji: U ime Božije žene se: 1. Ivan Živko (sin Vinka Živka i Bose r. Jurina), kršten i živi u našoj župi i uzima  Ivonu Ivešić  (kći Ivice Ivešića i Mirjane r. Andrić), krštena u župi Zavidovići a živi u Hrvatskoj u Donjem Lapcu. 2. Josip Cvitanović ( sin Nikice Cvitanovića i Lucije r. Pilić), kršten i živi u našoj župi i    uzima Kristinu Radošević (kći Krešimira Radoševića i Zorke r. Relota), krštena i živi u župi Busovača.  Mladenci se oglašavaju jer žele sklopiti kršćanski brak, želimo im sreću i Božiji blagoslov u zajedničkom životu.   

 7. Umrli su: 1. Marija Pocrnja r. Kujundžić, u 73 godini života. Pokopana je u groblju Čaušlije. 2. Dragica Radakov r. Miličević, u 81 godini života. Sprovod + Dragice bit će danas u 15 sati u gradskom katoličkom groblju. 3. Iznenadnom smrću umro je Mladen Ivić, u 54 godini života. Sprovod pokojnog Mladena bit će danas u 16:30 sati na gradskom katoličkom groblju. Obitelj pokojnog Mladena Ivića je darovala cvijeće prigodom sprovoda.          Pokoj vječni …         

  Počivali u miru …

  Molitva za sinodu Vrhbosanske nadbiskupije. 

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko