Prigodom obilježavanja sv. Cecilije, zaštitnice pjevača i crkvenog pjevanja, u župoj crkvi 22. studenoga 2017. godine u 18 sati slavljena je sveta misa. Osim redovnih nakana sjetili smo se i pokojnih članova župnog zbora i svih koji su svojim pjevanjem uljepšavali misna slavlja u našoj crkvi.  Misu je animirao mješoviti župni zbor sv. Ante, pod vodstvom s. Bire Bliznac. Nakon mise upriličeno je druženje crkvenog zbora u prostorijama župne kuće.
Zahvala pjevačima na predvođenju liturgijskih pjevanja koji nedjeljama i svetkovinama uljepšavaju liturgijska slavlja i obogaćuju život naše župe.


Sveta Cecilijo, koja si svojim životom i mučeništvom pjevala hvale Gospodnje, i koju Crkva časti kao zaštitnicu glazbe i pjevanja, pomozi nam svjedočiti našim glasom i zvukom naših instrumenata, onu radost srca koja nam dolazi od vršenja Božje volje, i iz ispravnog življenja našeg kršćanskog ideala.
Pomozi nam dostojno animirati svetu Liturgiju, iz koje izvire život Crkve, svjesni važnosti naše službe. Darujemo ti napore i radosti našeg rada, da bi ih ti položila u ruke Djevice Marije, kao skladnu pjesmu ljubavi za njezina Sina Isusa.

Fotografije!

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko