Na temelju dopisa provincijala fra Zdravka Dadića, koji navodi da se na župnim obavijestima objavi zaključak o primopredaji novca između Pogrebnog društva i Župnog ureda donosimo sljedeće.

Na sjednici upravnih tijela Pogrebnog društva održanoj 23. 2. 2023. godine u 14 sati u prostorijama Župnog ureda, došlo je do primopredaje novca između Uprave Pogrebnog društva i župnika fra Ivana Pilića. Kao što se radilo i svih prethodnih godina, novac se predao župnom uredu kako bi se uložio u potrebe grobalja (ograde, zelenilo, staze, kontejneri, kapelice itd.). Ovo je novac župljana koji ne žive u Bugojnu, te su prilikom smrtnog slučaja uplaćivali naknade za infrastrukturu i proširenje. U ovoj predaji novca, Župni ured je preuzeo 76.197,00 KM (od infrastrukture 59.805,00 KM i od proširenja groblja 16.392,00 KM).

NAPOMENA: Uplate članarina Pogrebnog društva počet će se naplaćivati od 2. ožujka 2023. Cijena je ista kao u protekloj godini. Naknade za održavanje groblja, proširenje groblja i sve ostale naknade naplaćivat će se u Župnom uredu, nakon što se sve navedeno organizira. O ovome ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Predsjednica, Kristina Vukadin

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko