U četvrtak (18. veljače 2016. god.) u prostorijama župnog ureda bio je sastanak pastoralnih i ekonomskih vijećnika naše župe, razgovaralo se o budućem susretu župnih  pastoralnih i ekonomskih vijeća Bugojanskog dekanata. Usaglašene su sve točke koje će predstaviti na susretu vijećnik Ante Visković (Dalton).

U subotu (20. veljače 2016. god.) u našoj župi održan je IV susret pastoralnih i ekonomskih vijećnika Bugojanskog dekanata.

Bugojnski dekanat čine župe iz općine Bugojno: Bugojno, Glavice, Kandija i Skopaljska Gračanica; župe iz općine Kupres: Kupres, Otinovci, Rastičevo i Suho Polje; župe iz Uskoplja: Uskoplje i Bistrica; župa iz općine Jajce: Podmilačje i župa iz općine Dobretići: Dobretići. 

Susret je počeo svetom misom koju je predvodio dekan vlč. Marko Tomić. Na svetoj misi bilo je 13 svećenika, oko 80 vijećnika iz svih župa i ne baš velik broj ostalih vjernika.

Nakon svete mise u prostorijama župnog ureda nastavljen je daljnji program s vijećnicima: pročitana su izvješća iz svih župa dekanata, dekan je održao predavanje a nakon toga je bila anketa koju su popunili svi sudionici susreta.
Nakon radnog susreta bio je ručak za sve svećenike, časne sestre i sve vijećnike.

Slike možete vidjeti ovdje

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko