Dana, 05. listopada 2016. godine tradicionalno je upriličena radionica za djecu i mame u prostorijama našeg vrtića, uz pomoć teta koje rade s djecom.
Cilj te radionice i prezentacije pripravljenih slanih i slatkih jela, te plodova zemlje, (u ovom slučaju brašna kao glavnog sastojka od mljevenih žitarica) bila je poučavati djecu  o važnosti zahvalnosti za sve što nam je od Boga darovao. Hrana je svakako nešto što spada u vrh prioriteta i potreba svakog živog stvorenja.
Odazvali su se gotovi svi roditelji, osim onih koji su bili opravdano spriječeni. Zahvalne smo za odaziv i podršku.
Djeca su bila jako aktivna, radoznala, ushićena… Svakako je to za njih bila velika radost. I odrasli su jako uživali u druženju, kreativnosti, međusobnom upoznavanju.
Vlč. Pavo Nikolić, župnik župe Kandija, rado se odazvao na poziv nazočiti i blagosloviti sve prisutne, sve koje nosimo u svojim životima, cijeli stvoreni svijet i naravno, ono što smo pripravili. Nažalost, naši svećenici fra Zoran i fra Tomislav bili su spriječeni ranije preuzetim obvezama i terminima.
Neka nas sve prati Božji blagoslov. Njemu dugujemo zahvalnost za sve što jesmo i čime smo obdareni.
Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu radionicu: djeci, roditeljima, tetama, vlč. Pavi, kao i svim koji nisu nazočili fizički ali su na drugi način bili prisutni.

MIR I DOBRO!
S. Mira Bliznac, zamjenica ravnatelja

Fotografije

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko