Dana 22. prosinca 2016. godine, u prostorijama potkrovlja župnoga ureda Sv. Ante Padovanskoga u Bugojnu, upriličena je priredba s tematikom Božić i Isusovo rođenje. Djeca iz skupine odraslijih i nekoliko djece iz mlađe skupine izveli su recitacije koje su naše vrijedne tete Tatjana i Antea uvježbale s mališanima u pojedinačnim i skupnim nastupima. Na koncu priredbe sva su djeca otpjevala dvije Božićne pjesme.
Velik broj roditelja, bliže i daljnje rodbine, te prijatelja i poznanika okupilo se u ovoj lijepoj i poticajnoj prigodi. S oduševljenjem smo podržali dječicu koja su to i zaslužila svojim nastupima i odgovornošću.
Nakon priredbe, svi smo se okupili oko stola u velikoj dvorani uz druženje i blagovanje onog što smo uz pripomoć roditelja pripremile.
Zahvaljujemo dragom Bogu za sve dobro i lijepo čime nas obogaćuje i blagoslivlja, osobito za njegov silazak u liku Malog Djeteta Isusa. Zahvalne smo roditeljima na povjerenju koje iskazuju povijerivši nam najdragocjenije blago, svoju djecu na čuvanje i odgoj.
Svakako zahvalnost pripada našim svećenicima, fra Zoranu Tadiću koji je bio nazočan na ovoj priredbi, udruzi Kruh Sv. Ante iz Sarajeva kao i svima koji na bilo koji način podržavaju rad i opstanak našeg vrtića.
Neka nam je svima sretan i blagoslovljen Božić kao i Nova 2017. godina.
Mir i Dobro!
S. Mira Bliznac, zamjenica ravnatelja

Fotografije!

© 2016-2020 Župa Bugojno
Design by Marko